Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Привітання >  ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Прес-центр

Новини

22.08.2020 21:55

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України |  Привітання

Тема новини: Назва теми

Дорога буковинська громадо!

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради щиро та сердечно вітають Вас з нагоди знаменних дат - Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України!

Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю та боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле вселяє мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень та спільну долю.

Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період сучасної України. Сьогодні ми, як і весь світ, зіткнулися з несподіваною проблемою світової пандемії, також, на превеликий жаль, вже понад 6 років проливається людська кров, ми потерпаємо від зовнішньої збройної агресії. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у єдиній, незалежній та квітучій європейській державі.

Нелегким був шлях до такої жаданої Незалежності. Та попри всі труднощі українцям вдалося збудувати власну державу, а відтак втілити в життя мрію багатьох поколінь. 

Ми здолаємо всі труднощі. Пройдемо всі випробування і наші спільні зусилля увінчаються успіхом.

У цей День незалежності ми всі маємо молитися за Україну, за її щасливе майбутнє, за її людей, що всіма силами підтримують єдину та неподільну країну! За наших лікарів, воїнів, волонтерів! І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог!

Цієї неординарної цьогоріч пори бажаємо усім здоров’я, миру, добробуту, щастя, процвітання та рясних Божих благословень!

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua