Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Інга Маковецька привітала особовий склад Топогеодезичного центру командування Сил підтримки Збройних сил України з 20-ю річницею створення

Прес-центр

Новини

17.07.2020 12:20

Інга Маковецька привітала особовий склад Топогеодезичного центру командування Сил підтримки Збройних сил України з 20-ю річницею створення  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 17 липня, особовий склад Топогеодезичного центру Управління оперативного забезпечення Збройних сил України приймав вітання з нагоди відзначення 20-ї річниці створення.

Урочистий захід розпочався із вшанування пам’яті загиблих на Сході України військовослужбовців, затим зі словами вітань до особового складу звернулися гості свята.

Перед особовим складом, численними гостями та ветеранами цього підрозділу Чернівецького гарнізону з вітальним словом виступила перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька.

"Ваша частина – надійна і потужна сила, що стоїть на захисті народу України. Завдяки повсякденній самовідданій праці,  наполегливості, високій майстерності та професіоналізму особового складу вона стала однією з кращих. Величезний досвід дає Вам змогу гідно виконувати поставлені завдання, завдяки чому мирні люди мають можливість жити спокійним життям та працювати. За це Вам глибока шана і повага!"

Посадовиця подякувала військовослужбовцям за служіння народу України, за вірність присязі та побажала пристунім здоров’я, благополуччя і мирного неба.

На завершення Інга Маковецька за сумлінне виконання службових обов'язків, зразкову військову дисципліну, старанність та наполегливість при виконанні поставлених завдань та з нагоди 20-річчя створення військової частини вручила почесні грамоти крайової представницької влади кращим військовослужбовцям в/ч  А2308.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua