Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Зі святом! >  З Днем Конституції!

Прес-центр

Новини

28.06.2020 11:48

З Днем Конституції! |  Зі святом!

Тема новини: Назва теми

Шановні краяни!

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради щиро та сердечно вітають вас з нагоди знаменної дати - Дня Конституції України!

Це загальнодержавне свято народовладдя щороку налаштовує громадян України на осмислення пройденого шляху та спонукає до втілення нових, відповідальних задумів та державотворчих рішень, спрямованих на збереження, зміцнення та забезпечення поступального розвитку громадянського суспільства, в ім’я відновлення порозуміння, миру та спокою на благословенній українській землі.

День Конституції дає нам привід замислитись над глибинною сутністю громадянських прав та конституційних обов’язків, вшанувати життєвий подвиг сотень тисяч наших співвітчизників, які самовіддано боронять Україну та український народ від ворожої навали на сході нашої держави, рішуче протидіють поширенню суспільно небезпечної епідемії COVID-19, спільними зусиллями ліквідовують руйнівні наслідки катастрофічної повені. Від імені крайової представницької влади щиросердно зичимо усім жителям Чернівецької області міцного здоров’я, життєдайної Божої ласки, щастя, добробуту, миру та процвітання!

Зі святом, дорогі земляки! З Днем Конституції України!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua