Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  До Дня пам'яті і примирення >  ЗВЕРНЕННЯ з нагоди Дня пам’яті та примирення та 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Прес-центр

Новини

08.05.2020 15:23

ЗВЕРНЕННЯ з нагоди Дня пам’яті та примирення та 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні |  До Дня пам'яті і примирення

Тема новини: Назва теми

Шановні ветерани та інваліди Другої світової війни, учасники національних визвольних змагань українського народу!
Дорогі краяни!

8 - 9 травня український народ разом з іншими народами цивілізованого світу відзначає День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

75 років тому відлунали останні залпи найжахливішої війни в історії людства. Але, незалежно від часової відстані, світлий спомин про величний подвиг синів і доньок нашої Батьківщини, які звільнили народи Європи від нацистського ярма, завжди житиме в серцях людей.

Цей святий день завжди викликає  почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.

Бажаємо всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа, щастя, злагоди та мирного неба над головою вам і вашим родинам.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни.
Робімо все для того, щоби страхіття війни ніколи більше не повернулися на нашу благословенну землю!

Честь і шана українському народові – переможцю, воїну, звитяжному борцю з нацизмом!

Слава Ісусу Христу!
Слава Україні!

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради сьомого скликання

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua