Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  Наш моральний обов’язок - зробити все можливе для відновлення та збереження історичної правди про Голокост.

Прес-центр

Новини

27.01.2020 15:23

Наш моральний обов’язок - зробити все можливе для відновлення та збереження історичної правди про Голокост.  |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, у Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька разом з представниками влади та єврейської громади Чернівців вшанувала пам’ять 6 мільйонів загиблих євреїв.

"У наші дні дехто намагається притлумити людську пам’ять, заперечити сам факт Голокосту. Саме тому маємо бути пильними та свідомими своєї громадянської місії берегти світлу пам’ять про безвинних жертв Голокосту та ніколи більше не допустити повторення подібних злочинів проти людства. Пройдуть роки, десятиліття, але ніколи не згасне в серцях небайдужих людей тужливий спомин про мільйони ні в чому не винних жертв одного з найстрашніших злочинів проти людяності в історії планети Земля! Вбачаю наш із вами моральний обов’язок у тому, щоби зробити все можливе для відновлення та збереження історичної правди про Голокост" - наголосила посадовець.

Відтак, в пам’ять про безвинно убієнних жертв Голокосту заступниця керівника представницької влади краю поклала оберемок квітів до меморіального знака.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua