Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  На пленарному засіданні сесії Кіцманської районної ради

Прес-центр

Новини

05.12.2019 16:24

На пленарному засіданні сесії Кіцманської районної ради |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 5 грудня, відбулась ХХХІІІ сесія Кіцманської  районної ради VII cкликання. В роботі пленарного засідання взяла участь та виступила виконувачка обов’язків голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Вона привітала присутніх,усіх мешканців Кіцманського рай        ону з нагоди Міжнародного дня волонтера та наступних свят – Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування.

Посадовиця високо оцінила внесок територіальних громад Кіцманщини у соціально-економічне, громадсько-політичне, культурне та духовне життя Чернівецької області та України загалом. «Невипадково саме на цій благословенній землі починали свій життєвий, професійний та творчий шлях впливові керівники крайової представницької та виконавчої влади, відомі державці, політики, військовики, митці та науковці національного, європейського та світового рівня», - наголосила вона у своєму вітальному слові.   

Від імені керівника крайової представницької влади Івана Миколайовича Мунтяна, від депутатського корпусу крайового парламенту та себе особисто Інга Маковецька тепло та сердечно привітала депутатів Кіцманської районної ради, усіх мешканців Кіцманщини з нагоди знаменних свят та побажала їм здоров’я, щастя, усіх земних гараздів, цілющої Божої ласки, поваги та шани від людей, успіхів та завзяття в житті та щоденній праці на благо буковинської громади, на славу українському народові.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua