Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура та мистецтво >  Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей – 75!

Прес-центр

Новини

28.11.2019 16:25

Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей – 75! |  Культура та мистецтво

Тема новини: Назва теми

28 листопада у старовинному приміщенні Чернівецької обласної бібліотеки для дітей панувала урочиста атмосфера – колектив цього обласного комунального закладу та його маленькі господарі відзначали поважний 75-річний ювілей улюбленої бібліотеки багатьох поколінь юних буковинців.

        На свято до давніх друзів завітали численні гості - представники низки творчих спілок та громадських об’єднань краю, поети, письменники та музиканти, коллеги по професії – бібліотечні працівники, правоохоронці та фінансисти, обдарована студентська та учнівська молодь.

        Зі словами вдячності та шани до винуватців ювілейного дійства звернулась виконувачка обов’язків голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Вона щиро привітала трудовий коллектив, ветеранів та шанувальників обласної дитячої бібліотеки з нагоди поважного ювілею.

        Посадовиця наголосила на визначальній ролі книги та рідної мови у справі належного виховання дітей, підлітків та юнацтва.

        «Інтернет, соціальні мережі, різноманітні електронні розваги, новітні комунікаційні системи і технології сьогодні наввипередки змагаються за прихильність з боку дітей та юнацтва. Багато кому з наших юних співвітчизників ближчими та бажанішими є електронні гаджети, аніж книжки.  Та все ж я чомусь щиро вірю, що саме книжка – змістовна, гарно видана, цікава та захоплива – що довго кликатиме наших дітей та онуків до бібліотек загалом, і до вашої чудової книгозбірні – зокрема», - зауважила Інга Маковецька.

        Перший заступник голови Чернівецької обласної ради побажала працівникам та ветеранам шанованого в краї бібліотечного закладу міцного здоров’я, цілющої божої ласки, нових успіхів та здобутків в житті та вкрай необхідній громаді та суспільству просвітницькій праці. Вона вручила почесні відзнаки крайової представницької влади групі кращих представників колективу Чернівецької обласної бібліотеки для дітей.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua