Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.11.2019 10:30
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Педагогічного коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади >  Чернівецька область отримає власну Стратегію розвитку

Прес-центр

Новини

26.11.2019 16:26

Чернівецька область отримає власну Стратегію розвитку |  Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади

Тема новини: Назва теми

Виконувачка обов’язків голови Чернівецької обласної ради  Інга Маковецька взяла участь в роботі спільного засідання керівного комітету та робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку Чернівецької області на період до 2027 року та плану заходів з її реалізації у 2021 – 2023 роках.

Проєкт визначає місію  Чернівецької області, як  самобутнього краю нових можливостей для розвитку особистості, збереження та примноження національних культурно-духовних цінностей та буковинських традицій господарювання.

Стратегічними напрямками, що окреслені у проекті, є  підвищення конкурентоспроможності регіону, розвиток потенціалу гірських територій і людського капіталу, створення комфортних та безпечних умов проживання.

Відповідно пропонується чотири стратегічні цілі:

-      підвищення конкурентоспроможності регіону шляхом сталого розвитку сільського господарства, переробної промисловості та туризму

-      просторове планування та розвиток інфраструктури

-      створення комфортних та безпечних умов проживання на території Чернівецької області

-      розвиток людського капіталу, як основа соціально-економічного зростання.

 

Звертаючись до учасників засідання, яке проходило під головуванням новопризначеного керівника крайової виконавчої влади, голови обласної державної адміністрації Сергія Осачука, посадовиця зазначила, що наразі представлений проект являє собою плід тривалої та напруженої спільної праці науковців, посадовців органів державної влади, представників низки неурядових організацій та громадських активістів.

«Стратегія – це не догма, тож в процесі реалізації її положень можна і треба буде вносити відповідні корективи. Особливо це стосується певних обставин, пов’язаних із завершенням процесу децентралізації, функціонуванням об’єднаних територіальних громад та прийдешньою адміністративно-територіальною реформи, усі бонуси та ризики якої наразі важко передбачити», - наголосила Інга Маковецька.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua