Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.11.2019 10:30
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Педагогічного коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Уроки історії >  На знак світлої пам’яті та вічної скорботи за безвинними жертвами Голодомору в Україні

Прес-центр

Новини

23.11.2019 15:31

На знак світлої пам’яті та вічної скорботи за безвинними жертвами Голодомору в Україні |  Уроки історії

Тема новини: Назва теми

Сьогодні у середмісті Чернівців, на розі вулиць імені Т.Шевченка та Руської відбулись велелюдні скорботні заходи, приурочені до Дня пам’яті жертв Голодомору 1932 – 1933 років. Представники громадських організацій краю, учні та студенти навчальних закладів міста та області, депутати обласної та Чернівецької міської рад поклали лампадки та колоски, оповиті траурною стрічкою, до обеліска безвинним жертвам Голодомору.

Разом з ієрархами ПЦУ та УГКЦ присутні взяли участь у спільній молитві за упокій мільйонів заморених штучно організованим голодом спів вітчизною. З палкою, проникливою проповіддю перед учасниками скорботного дійства виступив архієпископ Чернівецький та Кіцманський Православної Церкви України Онуфрій.  

Студенти Української академії лідерства провели символічну акцію Вуличний ресторан «Непораховані з 1932», під час якої пропонували бажаючим покуштувати суп з деревної кори, листя та соснових шишок. Такими стравами рятували себе та близьких від голодної смерті мільйони українців в роки голодомору.

Наприкінці скорботних закладів співоча родина Грищуків з Глибоччини представила уваги присутніх літературно-музичну композицію "П'ять колосків".

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua