Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Громадське життя >  Буковинській просвіті – 150 років!

Прес-центр

Новини

08.11.2019 15:51

Буковинській просвіті – 150 років! |  Громадське життя

Тема новини: Назва теми

На запрошення голови Чернівецького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка Остапа Савчука керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив з вітальним словом на форумі «Буковинській просвіті – 150», який відбувся сьогодні, 8 листопада 2019 року, у Червоній залі Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича.

        «Ось вже півтора століття на багатомовній  Буковинській землі бере дієву участь у житті нашого поліетнічного краю представницька, впливова, соціально активна спільнота щирих патріотів України, високоосвічених, обдарованих,  духовних людей, метою життя яких є збереження, примноження та всебічний розвиток українських культурних традицій, багатющої Шевченкової мови,  літератури та мистецтва, самобутнього національного фольклору, самодіяльної народної творчості», - наголосив у своєму виступі Іван Мунтян.  

        Голова Чернівецької обласної ради запевнив учасників форуму в тому, що крайова представницька влада і надалі буде всебічно підтримувати та розвивати взаємокорисну, суспільно важливу співпрацю з «Просвітою» та просвітянами, надаватиме посильну допомогу у справі втілення в життя  корисних для буковинської громади задумів, проектів та пропозицій.

        «Запорукою цьому слугуватиме принциповість та відповідальність просвітян – депутатів рад усіх рівнів: від сільської до обласної», - наголосив він.

        Очільник крайового парламенту вручив багаторічному відповідальному секретарю ЧОО ВУТ «Просвіта» ім.Т.Г.Шевченка пані Марії Пелех Почесну відзнаку «За заслуги перед Буковиною». Почесними грамотами Чернівецької обласної ради нагороджено заслужених просвітянок – заступницю директора ЧОУНБ ім. М.Івасюка Марію Довгань, голову Застанівського районного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім.Т.Г.Шевченка, депутата Чернівецької обласної ради Світлану Масловську та заступницю голови Глибоцького районного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім.Т.Г.Шевченка Олену Рєпіну.

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua