Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  З нагоди Дня працівників освіти

Прес-центр

Новини

04.10.2019 16:56

З нагоди Дня працівників освіти |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Кращих представників педагогічного загалу Чернівецької області, ветеранів освітянської ниви на урочистостях з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти, які відбулись у палаці «Юність Буковини» – привітав керівник крайової представницької влади Іван Мунтян.

«Це насправді загально народне свято, адже кожен з нас свято береже у скарбниці своєї пам’яті вдячні спогади про улюблених вчителів, вихователів, викладачів, справжніх наставників учнівської та студентської молоді», - наголосив посадовець, звертаючись до учасників урочистого зібрання з вітальним словом.   

«Як депутат Чернівецької обласної ради впродовж п’яти скликань поспіль, я завжди прагнув допомогти закладам освіти, особливо у сільській місцевості, розв’язати найбільш болючі проблеми. Таку ж послідовну позицію займають мої колеги – депутати крайового парламенту. Чимало з них за фахом – педагоги та науковці, які користуються заслуженим авторитетом та повагою серед освітянського загалу», -зауважив Іван Мунтян.  

Очільник крайової представницької влади щиросердно побажав учасникам урочистого зібрання, усім педагогам області міцного здоров’я, життєдайного Господнього благословення, особис­того щастя та родинного затишку, усіх земних благ, високої творчої наснаги, поваги від учнів та студентів, нових здобутків у шляхетній праці на благо буковинської громади та українського народу.

Керівник крайового парламенту вручив кращим представникам педагогічного загалу  почесні відзнаки Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua