Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  На Другому буковинському хірургічному форумі

Прес-центр

Новини

03.10.2019 16:46

На Другому буковинському хірургічному форумі |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистому відкритті Другого буковинського хірургічного форуму, що відбувся сьогодні у приміщенні палацу культури БДМУ «Академічний». Вона привітала організаторів, учасників та гостей форуму, на який завітали кращі представники вітчизняної з Києва, Харкова, Запоріжжя, інших регіонів нашої держави, а також провідні хірурги сусідньої Республіки Молдова.

Посадовець зазначила у своєму вітальному слові, що цей поважний саміт хірургів відбувається напередодні знаменного ювілею – 75-річчя Буковинського державного медичного університету та висловила впевненість, що передсвятковий настрій буде супроводжувати учасників форуму упродовж всього терміну перебування на теренах оспіваної у піснях та поемах землі Черемошу й Прута.

Інга Маковецька висловила щиру вдячність лікарям-хірургам за високий професіоналізм, відповідальне ставлення до обраної справи, за тисячі врятованих людських життів, повернуте немічним здоров’я та можливість повноцінно працювати.

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua