Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.11.2019 10:30
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Педагогічного коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Люди з особливими потребами заслуговують на увагу та дбайливе піклування з боку влади та громади краю

Прес-центр

Новини

28.09.2019 13:04

Люди з особливими потребами заслуговують на увагу та дбайливе піклування з боку влади та громади краю |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян днями вкотре відвідав з робочим візитом комунальну установу «Чернівецька обласна психіатрична лікаря». Посадовець зустрівся з керівництвом, представниками медичного персоналу та пацієнтами цього комунального медичного закладу, вислухав  пропозиції щодо покращання стану справ у зазначеній комунальній медичній установі та висловив низку зауважень стосовно можливих шляхів усунення наявних недоліків та упущень в організації та забезпеченні її функціонування.

Голова Чернівецької обласної ради зауважив, що за результатами його попередніх візитів рішенням Чернівецької обласної ради було виділено 400 тисяч гривень з обласного бюджету на ремонт занедбаних лікарняних приміщень. Разом з тим, підсумки роботи виїзної комісії на цьому об’єкті спільної комунальної власності територіальних громад документально засвідчили наявність низки кричущих порушень у справі забезпечення належного утримання, харчування та лікування пацієнтів.

Зважаючи на очевидні факти безгосподарності, а також з огляду спроби окремих осіб дестабілізувати ситуацію всередині колективу та сформувати хибну громадську думку довкола ситуації, що склалася на цьому комунальному об’єкті, Іван Мунтян ініціював створення спеціальної комісії з представників постійних депутатських комісій  з питань охорони здоров'я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей, з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

До складу комісії за згодою увійдуть також посадовці департаменту охорони здоров’я Чернівецької облдержадміністрації, представники Чернівецької міської ради та громадськості міста й області.  «Я наполягаю на тому, що необхідно фахово та досконало визначити основні проблемні питання та в найкоротші терміни вжити заходів щодо їх ліквідації», - наголосив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua