Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.11.2019 10:30
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Педагогічного коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  З нагоди Дня підприємця

Прес-центр

Новини

04.09.2019 09:36

З нагоди Дня підприємця |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня підприємця. Він дав високу оцінку внеску представників малого та середнього бізнесу у забезпечення сталого розвитку територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.

«Саме ви та ваші колеги нині є провідними роботодавцями та регуляторами ринку праці, ви наповнюєте місцеві бюджети, створюєте відповідну податкову базу, залучаєте інвестиції, впроваджуєте інноваційні технології тощо. Успішні підприємці, зазвичай, мають активну громадянську позицію, беруть дієву участь в роботі самоврядних фундацій, свідомо та самовіддано займаються благодійною та волонтерською діяльністю», - наголосив у своєму вітальному слові голова Чернівецької обласної ради.

Посадовець зазначив, що в рамках виконання Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2019 - 2020 роки крайова представницька влада спрямувала з обласного бюджету понад 1 мільйон 300 тисяч гривень, у тому числі 450 тис. грн. – на часткове відшкодування відсоткових ставок за користування банківськими кредитами залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації проектів у пріоритетних напрямах розвитку.

        «Маю надію, що спільними зусиллями влади та громади, держави та суспільства  ми зможемо створити такі умови для успішного ведення малого та середнього бізнесу, за яких підприємництво набуде статусу престижного та перспективного статусу – такого, яким він є у більшості країн цивілізованого світу»», - наголосив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua