Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Столицю Буковини відвідала делегація Віденської університетської клініки

Прес-центр

Новини

27.08.2019 16:29

Столицю Буковини відвідала делегація Віденської університетської клініки |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Зустріч з делегацією одного із найсучасніших європейських медичних центрів – Віденської університетської клініки на чолі з професором Крістофом Ноймаєром провів сьогодні, 27 серпня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Сторонами обговорено можливість налагодження співпраці та обміну досвідом між лікарями обласних комунальних установ охорони здоров’я і науковцями Буковинського державного медичного університету та їх австрійськими колегами.

«Нинішнє скликання обласної ради, яке я маю честь очолювати, чи не найбільшу увагу приділяє саме медичній галузі, зокрема, оновленню матеріально-технічної бази та реконструкції приміщень медичних обласних комунальних закладів нашого краю. Сподіваюся, що Ваш сьогоднішній візит стане початком гарної співпраці між фахівцями Віденської університетської клініки та фахівцями наших обласних комунальних лікувальних установ. У свою чергу, як керівник представницької влади краю підтримуватиму будь-які взаємокорисні ініціативи», – відзначив Іван Мунтян під час спілкування з паном Ноймаєром, який високо оцінив досягнення та професійні здобутки буковинських лікарів і медиків-науковців.

Відтак, Іван Мунтян та пан Крістоф Ноймаєр завітали до ОКУ «Обласна клінічна лікарня», де поспілкувалися з її керівництвом та колективом, а також ознайомилися з умовами праці та умовами перебування пацієнтів відділення судинної хірургії.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua