Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

Прес-центр

Новини

24.08.2019 12:06

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перший заступник керівника крайової представницької влади Інга Маковецька завжди є бажаною гостею у колективі Управління ДСНС у Чернівецькій області. Напередодні двох знаменних національних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України – посадовець знову завітала до буковинських рятівників. У свому вітальному слові вона висловила захоплення високопрофесійною, оперативною та злагодженою роботою підрозділів та окремих співробітників УДСНСУ в Чернівецькій області.  

«Неодноразово мала можливість спостерігати за діями ваших колег у непростих, пов’язаних з ризиком для життя та здоров’я, ситуаціях і була вражена їх мужністю, професіоналізмом та особистою відвагою», - наголосила Інга Маковецька, звертаючись до притсутніх на урочистих зборах керівників та співробітників УДСНС України. Від імені голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та депутатського корпусу крайового парламенту вона тепло привітала усіх рятівників на теренах нашого краю та їхні родини з нагоди величних національних свят.

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька з приємністю вручила кращим співробітникам Управління ДСНС у Чернівецькій області почесні відзнаки крайової представницької влади.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua