Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Голова Чернівецької обласної ради нагородив буковинських контррозвідників

Прес-центр

Новини

23.08.2019 17:18

Голова Чернівецької обласної ради нагородив буковинських контррозвідників |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» та Почесними грамотами Чернівецької обласної ради нагородив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян т.в.о. начальника Управління СБУ в Чернівецькій області Юрія Хулмурзаєва та кращих співробітників служби з нагоди Дня незалежності України.

«Багато поколінь патріотів України боролися та віддавали свої життя за незалежність нашої держави. Нині ж саме нам потрібно зробити усе залежне, щоб Україна відбулась як держава, пройшовши усі випробування. Чи не найважливішу роль у збереженні суверенітету та конституційної законності відіграє саме Служба безпеки України. Щиро дякую усім вам, а також вашим колегам та побратимам, яких не змогла вмістити ця зала, за службу, за мир і спокій на Буковині та в Україні. Вірю, що завдяки професійним діям співробітників служби уже незабаром мир запанує на всій території України», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до керівництва та особового складу УСБУ в Чернівецькій області під час урочистих зборів, що відбулися сьогодні, 23 серпня, з нагоди 28-ї річниці незалежності нашої держави.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua