Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  Органи місцевого самоврядування запрошують взяти участь у конкурсі

Прес-центр

Новини

05.08.2019 15:38

Органи місцевого самоврядування запрошують взяти участь у конкурсі |  Інформації

Тема новини: Назва теми

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування», взяти участь в якому мають можливість органи місцевого самоврядування різних рівнів. Про це йдеться у листі першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслава Негоди. Метою конкурсу є відбір, відзначення та поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціального-економічного розвитку регіонів та громад.  Конкурсний відбір проводитиметься за наступними темами: 1) заходи та рішення органів місцевого самоврядування, спрямовані на ріст доходів місцевого бюджету; 2) розвиток, заснований на особливостях регіонів і громад; 3) практики залучення молоді до місцевого економічного розвитку.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку у форматі Microsoft Word (електронна форма заявки розміщена на сайтах організатора та партнерів: www.minregion.gov.ua,  www.slg-coe.org.ua,  www.uaror.org.ua,  www.auc.org.ua,  www.vassr.org,  www.hromady.org ) та надіслати її на адресу електронної пошти: best.practice.ukraine@coe.int. Термін подачі заявок продовжено до 4 жовтня 2019 року.

Переможці конкурсу визначатимуться окремо за кожною із трьох тем у таких номінаціях: обласні та районні ради; міські ради; сільські та селищні ради; сільські, селищні, міські ради об’єднаних територіальних громад.

Детальніше про конкурс можна дізнатися на офіційному веб-сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за посиланням: http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/regional-dev/rozvytok-mistsevoho-samovryaduvannya/konkurs/konkurs-krashhi-praktiki-mistsevogo-samovryaduvannya-u-2019-rotsi/ або за телефонами: (044) 303-99-16, (044) 590-47-76.

 

 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua