Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

29.10.2020 10:15
Чернівецька обласна рада


    оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Медичні працівники Новоселиччини та Глибоччини отримали високі відзнаки

Прес-центр

Новини

15.06.2019 17:56

Медичні працівники Новоселиччини та Глибоччини отримали високі відзнаки |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Медичних працівників Новоселицького та Глибоцького районів з прийдешнім професійним святом привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 14 червня. Так, керівник представницької влади краю взяв участь в урочистостях, що відбулися у м. Новоселиці та смт Глибоці, й відзначив кращих представників медичної спільноти згаданих районів нагородами обласної ради.

Голова крайового парламенту Буковини подякував медпрацівникам за те, що незважаючи на фінансово-економічну скруту і недостатню увагу з боку держави, вони не емігрували закордон у пошуках кращого життя. Особливі слова подяки посадовець адресував тим лікарям, медичним сестрам та медичним братам, які виконували та продовжують виконувати свої обов’язки у зоні бойових дій на Сході нашої держави. Водночас, іван Мунтян запевнив учасників урочистих зібрань у тому, що обласна рада цього скликання і він особисто докладатиме докладатимуть усіх необхідних зусиль для того, щоб максимально покращити стан справ у сфері охорони здоров’я області.

«Завдяки принциповій позиції депутатів рад усіх рівнів, зокрема обласної, які є представниками медичної спільноти краю, ми змогли суттєво покращити матеріально-технічну базу, умови перебування пацієнтів та роботи медпрацівників у ключових медичних закладах Буковини. Як приклад можу навести масштабну реконструкцію відділень та придбання сучасного дороговартісного спеціального обладнання для нашого кардіоцентру, онкодиспансеру та лікарні швидкої допомоги. І якщо у 2017 році на розвиток медицини Буковини з обласного бюджету було виділено майже 60 мільйонів, а у 2018 – 90 мільйонів, то лише за перший квартал цього року ми спрямували понад 46 мільйонів гривень», – відзначив керівник представницької влади краю.

З нагоди прийдешнього Дня медичного працівника Іван Мунтян також нагородив найкращих медичних працівників Новоселицького та Глибоцького районів відзнаками Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua