Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Охорона здоров'я >  Онкологи Буковини – на варті життя і здоров’я краян

Прес-центр

Новини

14.06.2019 13:53

Онкологи Буковини – на варті життя і здоров’я краян |  Охорона здоров'я

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 14 червня, напередодні Дня медичного працівника голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян відвідав Чернівецький обласний клінічний онкологічний диспансер, щоб привітати колектив установи з прийдешнім професійним святом, а також ознайомитися з роботою сучасного медичного обладнання, придбаного цьогоріч коштом обласного бюджету.

«Не секрет, що онкологічні захворювання були і залишаються одними з головних факторів ризику для життя та здоров’я людей. Саме тому, вітаючи вас з прийдешнім святом, найперше хочу уклінно подякувати вам за самовіддану працю, високий професіоналізм та врятовані життя наших краян. Обласна рада сьомого скликання приділяє особливу увагу питанням оновлення матеріально-технічної бази та покращення умов перебування пацієнтів онкодиспансеру. Власне впродовж трьох років було проведено реконструкцію декількох відділень, а минулого року коштом обласного бюджету придбано сучасне обладнання вартістю 10 мільйонів гривень, яке щодня допомагає лікарям диспансеру рятувати людські життя. Цього року майже 6 мільйонів гривень з обласного бюджету було виділено на придбання новітнього обладнання експертного класу. Ще 29 мільйонів буде спрямовано на подальшу реконструкцію відділень, покращення умов перебування пацієнтів та умов роботи медичного персоналу центру», – наголосив керівник представницької влади краю, відтак нагородив кращих онкологів Буковини Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Посадовець також відвідав відділення онкологічного диспансеру, де нещодавно було встановлено відеосистема з двома ендоскопічними апаратами фірми Olimpus (Японія) вартістю 2,2 млн. грн., два апарати для штучної вентиляції легень MINDREY SV 300 вартістю 1,1 млн. грн. та систему ультразвукової діагностики експерт класу виробництва General Electric вартістю 2, 5 млн. грн.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua