Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Іван Мунтян привітав журналістську спільноту краю з професійним святом

Прес-центр

Новини

06.06.2019 12:52

Іван Мунтян привітав журналістську спільноту краю з професійним святом |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян привітав з Днем журналіста представників регіональних електронних та друкованих засобів масової інформації сьогодні, 6 червня.

«ЗМІ часто називають четвертою владою, і незважаючи на те, що можливо хтось не поділяє цієї думки, події у світі та Україні переконливо свідчать на її користь. Адже часто буває достатньо однієї єдиної публікації чи новини для того, аби кардинально змінити ситуацію. Власне журналістика – не така вже й легка та безпечна професія, як комусь здається. Підтвердженням цього є той факт, що нині, коли Україна бореться за свою незалежність, представники ЗМІ працюють у найгарячіших точках на Сході нашої держави, аби донести до українців об’єктивну інформацію та згуртувати наш народ», – зауважив посадовець, звертаючись до присутніх.

Іван Мунтян також відзначив високий професійний рівень представників буковинських ЗМІ. «Завдяки вашим виваженим меседжам у нашому багатонаціональному та багатоконфесійному краї зберігається мир та злагода», – наголосив керівник представницької влади краю, додавши, що Чернівецька обласна рада є відкритою до спілкування та конструктивного діалогу з крайовими ЗМІ.

Відтак, кращих представників професії Іван Мунтян нагородив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» та Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua