Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  Іван Мунтян привітав сторожинчан із храмовим святом

Прес-центр

Новини

03.06.2019 10:05

Іван Мунтян привітав сторожинчан із храмовим святом |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

Першої неділі літа керівник крайової представницької влади на запрошення Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня міста Сторожинець. Він тепло привітав жителів та численних гостей найбільшої об’єднаної територіальної громади області, відзначив багаті та розмаїті господарські, національно-культурні та мистецькі традиції цього славного міста.

«Уродженці Сторожинця – представники різних поколінь, конфесій та національностей живуть нині у всіх куточках світу», - зауважив Іван Мунтян у своєму вітальному слові. Голова обласної ради привітав з нагоди храмового свята гостинних сторожинецьких ґаздів, які за правом пишаються своїм рідним містом, його багатогранною культурою, неповторним колоритом та унікальною атмосферою. «Багатьох з вас маю честь знати особисто, тож можу із впевненістю сказати, що затишок та краса Сторожинця створені працею ваших дбайливих рук», - наголосив очільник крайового парламенту.

За багаторічну плідну працю, значний особистий внесок у соціально-економічний  розвиток Сторожинецького району та Чернівецької області Іван Мунтян нагородив багаторічного керівника Сторожинецької міської громади Миколу Карлійчука Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною». Також Почесними грамотами та годинниками обласної ради було відзначено найдостойніших сторожинчан.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua