Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Лави Чернівецького прикордонного загону поповнили 150 новобранців

Прес-центр

Новини

01.06.2019 15:53

Лави Чернівецького прикордонного загону поповнили 150 новобранців |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Урочиста церемонія складання військової присяги військовослужбовцями строкової служби тимчасової навчальної роти Чернівецького прикордонного загону «Весна 2019» відбулась сьогодні, 1 червня, на Центральній площі м.Чернівців. З вітальним словом до новобранців звернувся голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«На теренах нашого багатомовного краю прикордонники за правом вважаються елітою силових структур, адже ваш зразковий вишкіл, відмінна бойова та спеціальна підготовка викликають щире захоплення та повагу жителів області. Щойно ви заприсяглися захищати недоторканість наших кордонів. Ця визначна подія назавжди залишиться у вашій пам’яті, адже усі ви присягли на вірність українському народу у складний та відповідальний момент нашої історії, коли на Сході держави кращі сини та доньки України ціною власного здоров’я та життя боронять рідну землю від російських окупантів. Впевнений, що усі ви будете берегти та примножувати славні традиції загону, у якому маєте честь служити, а у разі потреби без жодних вагань станете на захист рубежів нашої незалежної Батьківщини», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до військовослужбовців строкової служби тимчасової навчальної роти Чернівецького прикордонного загону.

Відтак, посадовець подякував керівництву та особовому складу Чернівецького прикордонного загону за службу, а також побажав усім його військовослужбовцям, а особливо новобранцям, миру, Божої ласки та надійних янголів-охоронців.

Довідково. Чернівецький обласний військовий комісаріат закликає чоловіків призовного віку, охочих проходити строкову службу в лавах прикордонних військ, прибути до військкоматів впродовж двох наступних тижнів, щоб отримати таку можливість.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua