Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.11.2019 10:30
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Педагогічного коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Камʼянська школа стала мені рідною

Прес-центр

Новини

31.05.2019 14:38

Іван Мунтян: Камʼянська школа стала мені рідною |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на урочистостях з нагоди свята Останнього дзвоника у Камʼянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Глибоцького району звертаючись до випускників, педагогічного колективу та батьківського загалу навчального закладу сьогодні, 31 травня.

«Сьогодні я прийшов на шкільне подвір’я не лише як голова обласної ради, а ще і як батько. Адже у цій школі навчалися мої старші сини, а нині завершує дев’ятий клас мій найменший синочок Іванко. Саме тому, поклавши руку на серце, можу сказати, що ця школа стала для мене рідною. Власне відтоді, як був обраний депутатом обласної ради, робив усе залежне для того, аби створити належні умови для виховання та навчання камʼянських діточок. Відтак, коли був обраний головою обласної ради, одразу ініціював вирішення питання щодо добудови третього навчального корпусу нашої школи. Зараз тут навчається 1126 дітей і, будьмо відверті, навчальних приміщень катастрофічно не вистачає», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак додав, що нині хід будівництва нового корпусу перебуває на його особистому контролі й за умови стабільного фінансування цей корпус гостинно прочинить свої двері перед школярами та їх наставниками уже в наступному році. «Спільно із депутатським корпусом обласної ради зроблю для цього усе необхідне», – наголосив керівник представницької влади краю.

Насамкінець Іван Мунтян побажав цьогорічним випускникам Камʼянської ЗОШ щасливої долі, вчителям – наснаги та нових успіхів у їхній нелегкій праці, а батькам – щирої втіхи від здобутків своїх діточок. Кращих представників педагогічного колективу навчального закладу посадовець відзначив Почесними грамотами та годинниками Чернівецької обласної ради.

По завершенню урочистостей голова крайового парламенту Буковини провів робочу нараду на будівельному майданчику за участю в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької обласної державної адміністрації Олександром Пуршагою та керівником підрядної організації депутатом обласної ради Василем Бічером. Зокрема, Іван Мунтян наголосив на необхідності дотримання усіх стандартів, вимог та строків виконання будівельних робіт. У свою чергу Олександр Пуршага поінформував про те, що для будівництва школи цьогоріч з державного та обласного бюджетів має надійти 20 млн. грн., що дозволить завершити будівництво у наступному році.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua