Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.11.2019 10:30
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Педагогічного коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Мистецькі заходи >  Іван Мунтян: «Свято виходу на полонини - це урочистий старт найбільш відповідальної пори в житті кожного справжнього горянина!»

Прес-центр

Новини

26.05.2019 17:15

Іван Мунтян: «Свято виходу на полонини - це урочистий старт найбільш відповідальної пори в житті кожного справжнього горянина!» |  Мистецькі заходи

Тема новини: Назва теми

Останньої неділі травня керівник крайової представницької влади Іван Мунтян на запрошення гостинних путильчан завітав на традиційне, 54-е свято виходу на полонини «Полонинська ватра». Щороку цієї пори на благословенній Путильській землі зустрічаються тисячі шанувальників прадавніх гуцульських традицій з усіх куточків України та з-за кордону.

Звертаючись до організаторів та численних гостей цьогорічного святкового дійства, Іван Мунтян, зокрема, відзначив: «Полонинська ватра» – це не просто свято, це – урочистий старт найбільш відповідальної пори в житті та сувора перевірка на витривалість для кожного справжнього горянина».

У своєму вітальному слові Голова Чернівецької обласної ради подякував депутатам рад усіх рівнів, керівництву Путильського району та стадіону імені Андрія Гусіна «Карпати», на якому традиційно відбувається святкове дійство, за кропітку роботу з підготовки та проведення «Полонинської ватри».

Словами щирої вдячності та поваги Іван Мунтян згадава  мужніх оборонців рідної землі, які захищають територіальну цілісність держави на Сході України України, а також вшанував подвиг  Героїв, які віддали у боротьбі із загарбниками найдорожче – життя.

Керівник крайової представницької влади побажав усім присутнім на святковому дійстві щастя, миру та добра, а звитяжним путильським ґаздам – гарного літування на полонинах.

Іван Мунтян передав матусі визначного українського футболіста Андрія Гусіна Валентині Василівні та його синочку Андрійку Почесну відзнаку обласної ради «За заслуги перед Буковиною». Цією нагородою Андрія Гусіна посмертно відзначено за значний особистий внесок у розвиток вітчизняного футболу

Такими ж відзнаками за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток району та Чернівецької області нагороджено голів Путильської  районної ради та райдержадміністрації Миколу Шевчука та Миколу Савчука, директора стадіону «Карпати» Михайла Козяна та учасника бойових дій в зоні проведення Антитерористичної операції на Сході України Климентія Михайлюка.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua