Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Життя та здоров’я буковинців є найвищим пріоритетом у роботі Чернівецької обласної ради сьомого скликання

Прес-центр

Новини

14.05.2019 14:44

Іван Мунтян: Життя та здоров’я буковинців є найвищим пріоритетом у роботі Чернівецької обласної ради сьомого скликання |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян, звертаючись до учасників виїзної наради, що відбулась на будівництві обласного перинатального центру сьогодні, 14 травня, проведеної за участі керівництва Чернівецької обласної державної адміністрації та її профільних структурних підрозділів, представників медичної спільноти та експертного середовища нашого краю.

Так, представники крайової влади та регіональних засобів масової інформації ознайомилися зі станом виконання ремонтно-будівельних робіт на об’єкті та оцінили їх якість.

«Направду за останні два місяці було зроблено чимало. Усі роботи проведено відповідно до рекомендацій Департаменту охорони здоров’я ОДА, облаштовано спеціальні палати для пацієнток з обмеженими можливостями, прокладено усі внутрішні мережі, змонтовано частину технологічного обладнання. Звісно, попереду ще багато роботи, але гадаю, що спільними зусиллями, за умови надходження відповідного фінансування з державного бюджету, спільними зусиллями ми завершимо реконструкцію цього стратегічно важливого для області об’єкту та введемо його в експлуатацію. Адже функціонування цієї установи в майбутньому збереження не одне дитяче життя», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак, голова Чернівецької обласної ради нагадав, що через постійний брак фінансування реконструкція будівель перинатального центру триває впродовж останніх шести років. «Депутати обласної ради сьомого скликання з перших місяців своєї роботи звернулися до Кабінету Міністрів України щодо виділення з державного бюджету коштів, необхідних для завершення ремонтно-будівельних робіт, а також надали майже 3 мільйони гривень співфінансування з обласного бюджету. До слова, обласна рада сьомого скликання приділяє чи не найбільшу увагу вирішенню питань реконструкції та оновлення матеріально-технічної бази медичних закладів нашого краю. Адже життя та здоров’я наших краян є найвищим пріоритетом», – додав посадовець.

Насамкінець Іван Мунтян відзначив, що регулярно спілкується з в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької облдержадміністрації Олександром Пуршагою та отримує від нього оперативну інформацію про хід робіт на об’єкті. «Проте усі ми чудово розуміємо, що час завершення реконструкції напряму залежить від надходження в область коштів з державного бюджету. Наразі чекаємо на ще на 17 мільйонів гривень», – підсумував керівник представницької влади краю.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua