Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Енергозбереження >  З метою запровадження системи енергетичного менеджменту

Прес-центр

Новини

02.05.2019 15:51

З метою запровадження системи енергетичного менеджменту |  Енергозбереження

Тема новини: Назва теми

Агенція інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності реалізує проект «SMART ENERGY – безкоштовне впровадження системи енергоменеджменту та інтелектуальної системи енергомоніторингу з внесенням даних до Всеукраїнської системи». Метою проекту є створення та впровадження відповідних дій, інструментів, знань та напрацювань, необхідних для створення умов енергоефективності у громадах, у тому числі системи енергоменеджменту та енергомоніторингу задля ефективного використання та споживання ресурсів та економії бюджетних коштів з умовою підвищення якості послуги, а також поширення інформації для залучення ЕСКО інвестицій.

Протягом реалізації проекту спільно з фахівцями Агенції та експертами буде проведено низку тематичних вебінарів, учасники яких матимуть можливість відпрацювати проекти документів, оптимізувати процеси та впровадити інтелектуальну систему енергоменеджменту та енергомоніторингу відповідно до міжнародного стандарту ISO 50001:2018.

Анкети щодо участі в проекті приймаються до 15 травня 2019 року. Перші 50 громад, які вчасно подадуть анкети, увійдуть до першого етапу реалізації проекту. Переможців буде оголошено 17 травня 2019 року. З більш детальною інформацією щодо участі у проекті можна ознайомитись на сайті Агенції за наступним посиланням: http://smart-energy.aisdre.com/,  а також за телефоном:  (066) 154- 55- 42.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua