Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

19.04.2019 10:02
Чернівецька обласна рада оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно (згідно з додатком)


    1.Заяви щодо оренди нерухомого майна приймаються від юридичних та фізичних осіб.

19.04.2019 09:51
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального загальноосвітнього навчального закладу «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр №1».


    Чернівецька обласна рада відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням 28-ї сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального загальноосвітнього навчального закладу «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр №1».

12.04.2019 09:52
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу".


    Чернівецька обласна рада відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу". Найменування і місцезнаходження закладу загальної середньої освіти: комунальний заклад "Оршівський дитячий будинок санаторного типу", с. Оршівці, Кіцманський район, Чернівецька область.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  Органи місцевого самоврядування запрошують до участі у конкурсі

Прес-центр

Новини

19.04.2019 15:37

Органи місцевого самоврядування запрошують до участі у конкурсі |  Інформації

Тема новини: Назва теми

Громадська організація Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» в рамках проекту «Організація співпраці малих міст України громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки» проводить ІІІ етап конкурсу на розробку Планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та клімату (SECAP) серед малих та середніх громад України з чисельністю населення не більше 100 тисяч осіб.

Взяти участь у конкурсі можуть міські та селищні ради, об’єднані територіальні громади України, які приєдналися, або мають бажання приєднатися до європейської ініціативи – «Угоди мерів» (Covenant of Mayors), ініційованої Європейською Комісією 2009 року, з метою забезпечення реалізації політики сталого енергетичного розвитку та зменшення викидів парникових газів на території громади не менше ніж на 30 відсотків до 2030 року.

Однією із вимог до конкурсантів є спроможність забезпечити не менше 50 відсотків співфінансування проведення інвестиційних розрахунків в межах концепції залучення нових технологій, ефективного використання енергетичних ресурсів, надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки тощо. Перевага надаватиметься учасникам, які готові до впровадження партнерських проектів сталого розвитку в галузі енергобезпеки та диверсифікації джерел енергії, зменшення витрат енергоносіїв, енергозбереження на об’єктах комунальної власності, модернізації технологій у житлово-комунальному секторі, впровадження комплексних заходів скорочення витрат.

Для участі у конкурсі потрібно подати заповнену аплікаційну форму у форматі Word та її скановану копію з підписом голови громади і печаткою у форматі PDF, лист на офіційному бланку з підтвердженням про співфінансування, заповнену анкету для визначення рейтингу громади. Матеріали необхідно надіслати на адресу електронної пошти громадської організації: lubnyfound@gmail.com (із зазначенням у темі листа: konkurs_secap_ назва громади). Детальніше про конкурс можна дізнатися за телефонами: (095)317-24-47, (098)290-36-36. Заявки на участь у конкурсі необхідно подати до 16:00  4 червня 2019 року. Аплікаційна форма та анкета для визначення рейтингу громад додаються.

Анкета.
Аплікаційна форма.


  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua