Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Депутати крайового парламенту Буковини внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік

Прес-центр

Новини

27.03.2019 17:03

Депутати крайового парламенту Буковини внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 27 березня, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 30-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Так, на вимогу депутатів Чернівецька обласна державна адміністрація внесла на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік». Зміни, внесені обласною радою до основного фінансового документу краю, уможливлять якнайшвидше надходження бюджетних асигнувань, передбачених для соціально-економічного розвитку територіальних громад сіл, селищ та міст області, оновлення матеріально-технічної бази комунальних закладів та установ обласної ради медичного, освітнього та культурного профілю, а також продовження ремонтно-будівельних робіт на об’єктах незавершеного будівництва соціальної сфери.

Цим же рішенням депутати обласної ради передбачили й фінансування робіт зі спорудження у м.Чернівцях пам’ятника загиблим за свободу та незалежність України Героям Небесної Сотні.

Також учасники пленарного засідання крайового парламенту затвердили Комплексну програму з охорони навколишнього середовища «Екологія» у Чернівецькій області на 2019-2021 роки та внесли зміни до обласної Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян «Турбота» на 2019-2021 роки, Комплексної програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернівецької області на 2016-2020 роки, Комплексної програми молодіжної політики у Чернівецькій області на 2016-2020 роки та Комплексної програми «Власний дім» на 2016-2020 роки.

Відтак депутати обласної ради заслухали та взяли до відома інформацію про результати діяльності органів прокуратури Чернівецької області у 2018 році, ознайомились з результатами виконання та станом виконання низки комплексних і регіональних програм, а також розглянули низку інших питань, важливих для стабільної життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.

У роботі пленарного засідання 30-ї сесії Чернівецької обласної ради взяли участь народні депутати України Іван Рибак, Альона Шкрум та Максим Бурбак.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua