Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  В Агенції регіонального розвитку Чернівецької області >  З метою удосконалення процесу формування стратегії регіонального розвитку

Прес-центр

Новини

11.03.2019 17:29

З метою удосконалення процесу формування стратегії регіонального розвитку |  В Агенції регіонального розвитку Чернівецької області

Тема новини: Назва теми

Днями за ініціативи Агенції регіонального розвитку Чернівецької області (директор – Олег Щербатюк) відбулось засідання круглого столу «Методика написання стратегії регіонального розвитку з використанням принципів smart-спеціалізації». Учасники засідання заслухали повідомлення національного експерта з питань стратегічного планування Програми «U-LEAD з Європою» Олександра Волошинського щодо методології якісного складання стратегії регіонального розвитку з урахуванням новітніх європейських стандартів. За допомогою скайп-зв’язку в обговоренні цієї актуальної теми також взяв участь радник з питань планування регіонального розвитку Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» Василь Кашевський.

У трьохгодинній дискусії взяли участь представники низки обласних неурядових організацій, науковці, керівники органів державної влади і місцевого самоврядування області та міста Чернівці, представники низки об’єднаних територіальних громад краю. Учасники круглого столу дійшли висновку, що ефективне формування стратегії регіонального розвитку у світлі євроінтеграційних процесів, які відбуваються в Україні, потребує застосування координованих спільних зусиль органів влади, недержавних організацій та громадськості задля максимального врахування широкого спектру думок та поглядів щодо визначення шляхів поступального розвитку територіальних громад Чернівецької області у 2020 – 2030 роках.     

Фотосесія

  • Джерело: Агенція регіонального розвитку Чернівецької області

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua