Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці з часу відновлення діяльності філософсько-теологічного факультету ЧНУ

Прес-центр

Новини

05.03.2019 17:31

Відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці з часу відновлення діяльності філософсько-теологічного факультету ЧНУ |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Урочистості з нагоди 25-ї річниці відновлення діяльності філософсько-теологічного факультету Чернівецького національного факультету імені Юрія Федьковича відбулися сьогодні, 5 березня, в у Мармуровій залі колишньої резиденції митрополитів Буковини і Далмації. Керівників релігійних конфесій нашого краю, керівництво, професорсько-викладацький склад, випускників та студентів ЧНУ ім. Ю.Федьковича привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Участь в урочистій академії також взяла народний депутат України Альона Шкрум.

«За двадцять п’ять років, що минули, факультет досягнув значних здобутків, а його випускники заклали надійний фундамент для Православної Церкви України та отримання нею Томосу про автокефалію. Також саме тут якнайкраще можна побачити в дії славнозвісну буковинську модель національно-конфесійної злагоди, якою ми так пишаємося. Більше того: філософсько-теологічний факультет ЧНУ є єдиним у своєму роді в Україні та слугує унікальним прикладом гармонійної співпраці освітян і духовенства», – наголосив посадовець, звертаючись до організаторів, гостей та запрошених на урочисту академію.

Відтак, Іван Мунтян нагородив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» декана філософсько-теологічного факультету ЧНУ ім. Ю.Федьковича Василя Балуха та настоятеля храму Трьох Святителів Православної Церкви України отця Миколу Щербаня. Почесними грамотами Чернівецької обласної ради керівник представницької влади краю відзначив викладачів факультету.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua