Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Задля сталого соціально-економічного розвитку поліетнічних громад Буковини

Прес-центр

Новини

28.01.2019 12:32

Задля сталого соціально-економічного розвитку поліетнічних громад Буковини |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Презентація проекту міжнародної фінансової допомоги «Управління різноманіттям з метою сталого соціально-економічного розвитку місцевих органів самоврядування в контексті процесу децентралізації в Україні» Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» відбулася сьогодні, 28 січня, за участю уповноважених представників Представництва ЄС в Україні, Програми «U-LEAD з Європою», Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ та голів об’єднаних територіальних громад нашого краю. З вітальним словом до учасників заходу звернувся голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«У сьогоднішніх непростих умовах Україна як ніколи потребує міжнародної підтримки. Й сьогодні ми її відчуваємо, зокрема, з боку наших європейських партнерів – представників програми розвитку «U-LEAD з Європою» та Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, зо їм щира подяка. За останні двадцять років конструктивної співпраці ми накопичили чималий позитивний досвід вирішення нагальних проблем задля сталого розвитку громад. Звісно, наші сусіди – Румунія, Польща, Угорщина зуміли швидше пройти шлях до членства в ЄС, який нам ще належить подолати. Втім впевнений, що передача повноважень на місця пришвидшить як розвиток об’єднаних територіальних громад, так і євроінтеграційний поступ України. У свою чергу Чернівецька обласна рада буде і надалі підтримувати новостворені об’єднані територіальні громади та їх ініціативи», – відзначив посадовець, звертаючись до присутніх.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua