Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  На протокольній зустрічі з новопризначеною Генеральним консулом Румунії в Чернівцях

Прес-центр

Новини

17.01.2019 12:44

На протокольній зустрічі з новопризначеною Генеральним консулом Румунії в Чернівцях |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Перша протокольна зустріч з новопризначеною Генеральним консулом Румунії в Чернівцях пані Іриною Лореданою Стенкулеску відбулася сьогодні, 17 січня. Привітав дипломата з початком дипломатичної каденції голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, якому пані Генконсул передала екзекватуру для виконання свого мандату.

«Румунська громада традиційно відіграє помітну роль в економічному, соціальному, культурному та духовному житті Чернівецької області, а її найкращі представники репрезентують Буковину, як на міжрегіональному, так і на загальнодержавному та міжнародному рівнях. Також хотів би відзначити, що у нас склалась доволі хороша співпраця з Вашою попередницею – пані Елеонорою Модован, яка завжди була бажаною гостею на численних офіційних та громадських заходах. Тому сподіваюся, що ця взаємокорисна співпраця триватиме і надалі. При цьому особливі надії ми покладаємо на всебічне сприяння з боку румунської дипломатичної місії в Чернівцях у реалізації існуючих двосторонніх домовленостей, а також у підготовці та спільному виконанні транскордонних проектів», – наголосив керівник представницької влади нашого краю, звертаючись до пані Стенкулеску.

У свою чергу пані Ірина Лоредана Стенкулеску подякувала за гостинність та запевнила у своїй готовності надавати необхідну підтримку реалізації нових та започаткованих раніше ініціатив у сфері транскордонної та міжрегіональної співпраці, сторонами якої є Чернівецька область та сусідні повіти Румунії. Також пані Генеральний консул запевнила у тому, що Румунія, яка 1 січня цього року розпочала головування у Раді Європейського Союзу, робитиме усе залежне для просування європейської інтеграції України.

Насамкінець голова крайового парламенту Буковини подякував пані Стенкулеску за незмінну підтримку керівництва та народу Румунії незалежності, територіальної цілісності та європейського курсу України. «Переконаний, що лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити мир та безпеку у спільному європейському домі, а також гідне сьогодення та майбутнє наших держав та народів», – підсумував Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua