Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Задля сталого розвитку територіальних громад Буковини

Прес-центр

Новини

13.12.2018 15:43

Задля сталого розвитку територіальних громад Буковини |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Обговорення основних показників Програми економічного і соціального розвитку Чернівецької області та проекту обласного бюджету на 2019 рік відбулося сьогодні, 13 грудня, в рамках дня депутата, який провів голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян спільно із членами колегії обласної ради. Участь в обговорення взяли депутати крайового парламенту Буковини, голови районних рад, районних державних адміністрації, об’єднаних територіальних громад, а також керівництво Чернівецької обласної державної адміністрації.

Так, учасники обговорення заслухали відповідну інформацію директора Департаменту регіонального розвитку Чернівецької облдержадміністрації Віктора Подорожного та директора Департаменту фінансів Чернівецької облдержадміністрації Анжели Дякової, а також отримали відповіді на свої запитання щодо принципу розподілу бюджетних асигнувань та основних показників фінансування основних галузей. Народні обранці також висловили низку пропозицій щодо вирішення окремих нагальних питань соціально-економічного розвитку у районах області, які вони представляють.

«Розподіл бюджетних коштів між усіма районами області повинен бути справедливим та прозорим. Надто коли мова йде про ремонт та експлуатаційне утримання доріг місцевого значення, які було передано на баланс облдержадміністрації. Адже сума, що надійде в область на відповідні роботи у наступному році є, м’яко кажучи, недостатньою. Також хотів би закликати голів об’єднаних територіальних громад не зволікати з використанням коштів, отриманих з центру на розвиток інфраструктури та акумульованих за рахунок отриманих платежів та зборів. Адже своєчасність є запорукою ефективності використання цих коштів», – наголосив Іван Мунтян, підбиваючи підсумки обговорення.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua