Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Добро. Благодійність. Милосердя. >  Іван Мунтян: Буковинський край здавна славиться своїми добротворцями

Прес-центр

Новини

13.12.2018 20:05

Іван Мунтян: Буковинський край здавна славиться своїми добротворцями |  Добро. Благодійність. Милосердя.

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до організаторів та юних глядачів благодійного мюзиклу «Чародійки», що відбувся сьогодні, 13 грудня, у Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської для дітей учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, а також для дітей Героїв, які загинули на Сході України, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

«Наш благословенний край здавна славиться своїми благодійниками та меценатами, які завжди готові не лише прийти на допомогу знедоленим та нужденним, але й огорнути своєю любов’ю і турботою родини наших мужніх захисників. Цей чудовий захід обласна громадська організація «Добротворець» проводить уже вдруге, тому щиро сподіваюся, що він стане традиційним. Тим паче, що усі зібрані сьогодні кошти підуть на допомогу важкопораненому у боях за Луганський аеропорт учаснику АТО Івану Мацкуляку, який нині перебуває на лікуванні в Німеччині», – відзначив Іван Мунтян.

Посадовець також вручив Подяку Чернівецької обласної ради голові Чернівецької міської громадської організації «Школа естрадного мистецтва «Джем» Марії Білівській, вихованці якої подарували своїм маленьким глядачам справжню новорічно-різдвяну казку.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua