Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  Про припинення приймання поштової кореспонденції Національним банком України у Чернівцях

Прес-центр

Новини

16.11.2018 16:39

Про припинення приймання поштової кореспонденції Національним банком України у Чернівцях |  Інформації

Тема новини: Назва теми

За  повідомленням Національного банку України, у зв’язку з реформуванням регіональної мережі з 15 листопада 2018 року припиняється приймання кореспонденції Національним банком України за адресою: 58002, м. Чернівці, Центральна площа, 3.

Листування з питань, що належать до компетенції Національного банку України, здійснюватиметься за наступними  поштовими адресами: 79005, м. Львів, вул. Коперника, 4 – з питань отримання довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і перебувають за її межами; 01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9 – з усіх інших питань.

Видача довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінності, доходи і майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, суб’єктів підприємницької діяльності Чернівецької області та м. Чернівці, у разі бажання отримати/подати особисто, здійснюватиметься у м. Львові за адресою: вул. Коперника,4, центральний вхід, 2 поверх, кімната 220. Контактний телефон: (032) 297-22-01.

 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua