Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Чернівецькій облпрофраді – 70!

Прес-центр

Новини

31.10.2018 14:08

Чернівецькій облпрофраді – 70! |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

З поважним ювілеєм керівництво, членів та актив Чернівецької обласної ради професійних спілок привітав голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян сьогодні, 31 жовтня.

«За час, що минув, відбулося чимало змін у політичному та громадському житті нашої держави, проте навіть у суворих умовах сьогодення облпрофрада зуміла зберегти свій авторитет, насамперед, завдяки високому рівню організації роботи галузевих профспілок. В принципі, перед представницькою владою краю та облпрофрадою стоять однакові завдання – покращення умов праці та загального добробуту буковинців. Саме тому і влада, і профспілки повинні зробити усе можливе, щоб виправдати довіру людей. Через декілька днів усі ми відзначатимемо знакову в історії нашого краю подію – 100 років з дня проведення Буковинського народного віча, учасники якого одностайно заявили про своє бажання возз’єднатися з матір’ю – Україною. Впевнений, що нинішні та прийдешні покоління буковинців гідно дотримуватимуться шляху, обраного учасниками віча 1918 року, адже у єдиній, соборній та незалежній Україні на нас чекає чудове майбутнє», – наголосив посадовець, звертаючись до присутніх.

Відтак, за вагомий особистий внесок у розвиток соціального партнерства у Чернівецькій області Іван Мунтян нагородив голову Чернівецької облпрофради Володимира Шкварковського Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», а найактивніших учасників профспілкового руху Буковини – Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua