Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

24.09.2018 13:12
До відома


    Ухвалою Чернівецького окружного адміністративного суду від 13 серпня 2018 року відкрито провадження в адміністративній справі №824/743/18-а за позовом Коровійської сільської ради Глибоцького району Чернівецької області до Чернівецької обласної ради про визнання протиправним та нечинним рішення XXIII сесії VII скликання Чернівецької обласної ради №95-23/18 від 24.07.2018 р. «Про внесення змін до рішення 32-ї сесії обласної радиVI скликання від 28.07.2015 р. №103-23/15 «Про схвалення проекту перспективного плану формування територій громад Чернівецької області» (зі змінами)» щодо викладення та схвалення перспективного плану формування територій громад Чернівецької області у новій редакції згідно додатку до рішення №95-23/18 від 24.07.2018 р. в частині включення територіальної громади с. Коровія Глибоцького району Чернівецької області до Чернівецької міської об’єднаної територіальної громади.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: ПП «Артон» є гарним прикладом успішності для сучасного покоління українських інженерів та підприємців

Прес-центр

Новини

21.09.2018 20:45

Іван Мунтян: ПП «Артон» є гарним прикладом успішності для сучасного покоління українських інженерів та підприємців |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до делегатів      конференції, що відбулася сьогодні, 21 вересня, на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з нагоди 20-річчя від заснування приватного підприємства «Артон».

«Буковина направду пишається вашим підприємством, адже за двадцять років «Артон» не тільки збільшив потужності та вийшов на нові ринки збуту, але й зберіг безцінні кадри та значно розширив асортимент продукції. Що й казати: ваші вироби сертифіковані у багатьох країнах Європи й успішно конкурують на ринку з продукцією провідних іноземних фірм. Більше того, кількості зареєстрованих вами патентів та винаходів може позаздрити будь-який столичний науково-виробничий центр. Вважаю, що значна заслуга у цьому належить Ігорю Захаровичу Мисевичу, а саме підприємство може слугувати гарним прикладом успішності для сучасного покоління українських інженерів та підприємців», – відзначив Іван Мунтян, вітаючи керівництво і трудовий колектив підприємства з 20-річним ювілеєм.

Відтак за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток нашого краю, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм керівник представницької влади краю нагородив засновника і генерального директора підприємства Ігоря Мисевича Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», а найкращим працівникам ПП «Артон» та його іноземним партнерам вручив Почесні грамоти та Подяки Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua