Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пленарне засідання сесії обласної ради >  Бальнеологічний курорт «Брусниця» отримає друге життя

Прес-центр

Новини

13.09.2018 14:10

Бальнеологічний курорт «Брусниця» отримає друге життя |  Пленарне засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Рішенням 24-ї сесії Чернівецької обласної ради цілісний майновий комплекс обласного комунального підприємства «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» після передбаченої чинним законодавством України процедури підготовки реалізації подібних рішень буде передано в оренду.

Такого висновку народні обранці дійшли в результаті ґрунтовного аналізу ситуації, що склалася на зазначеному комунальному підприємстві впродовж кількох попередніх років. Застаріла матеріально-технічна база санаторію, відсутність належних побутових умов для проживання та дозвілля пацієнтів санаторію спонукали депутатів крайового парламенту вдатися до пошуку потенційних інвесторів, здатних змінити стан справ на краще.

Завершенню реалізації вказаного рішення обласної ради передуватиме створення комісії з відбору суб’єкта незалежної оцінки цілісного майнового комплексу санаторію. Наступним кроком буде вивчення конкурсною комісією обласної ради з передачі в оренду спільної власності територіальних громад наявного попиту з боку потенційних орендарів. За результатами цих дій та підсумками конкурсу на право оренди будуть сформовані відповідні пропозиції щодо укладання договору оренди, які розгляне постійна комісія обласної ради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Майбутні інвестори цілісного майнового комплексу «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» мають виконати низки вимог, визначених зазначеним рішенням обласної ради. Так, об’єкт оренди буде використовуватись винятково за цільовим призначенням, його майно повинно бути застрахованим на суму, яка щонайменше дорівнює встановленій незалежними оцінювачами вартості цілісного майнового комплексу об’єкта оренди.

        Також майбутній орендар буде позбавлений права передачі орендованого об’єкта або його частини у суборенду. Натомість він буде зобов’язаний регулярно вносити інвестиції у розвиток діяльності об’єкта оренди, здійснювати низку інших необхідних витрат.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua