Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  У переддень Дня знань

Прес-центр

Новини

31.08.2018 13:59

У переддень Дня знань |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Урочиста посвята першокурсників у студенти Буковинського державного медичного університету відбулася сьогодні, 31 серпня. Привітав майбутніх медиків та професорсько-викладацький колектив медуніверситету з початком навчального року голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Галузь охорони здоров’я Буковини завжди була в авангарді національної медицини України. Велика заслуга у цьому належить саме Буковинському державному медичному університету, який недаремно вважається одним з кращих медичних вищих навчальних закладів нашої Батьківщини. Переконаний, що цьогорічні медики-першокурсники докладуть усіх зусиль, щоби опанувати знання та перейняти безцінний досвід своїх наставників, адже у майбутньому саме у їхніх руках опиниться життя та здоров’я наших громадян. У свою чергу у межах наданих мені повноважень робитиму усе необхідне для створення гідних умов праці для наших майбутніх лікарів», – зазначив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua