Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Зі святом! >  У столиці Буковини відбулись пам’ятні та святкові заходи до Дня незалежності України

Прес-центр

Новини

24.08.2018 17:45

У столиці Буковини відбулись пам’ятні та святкові заходи до Дня незалежності України |  Зі святом!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 24 серпня, у день, коли весь український народ разом з усіма українцями в світі відзначає 27-у річницю незалежності України, у місті Чернівцях відбулась низка святкових та пам’ятних заходів, участь у яких взяли представники влади, духовенства та громади краю.

Так, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян долучився до вшанування борців за незалежність нашої держави, які віддали свої життя за вільну, соборну та незалежну Україну, поклавши квіти до пам’ятника воїнам Буковинського куреня. Відтак, пройшовши урочистою ходою до Центральної площі столиці нашого краю, посадовець вшанував подвиги новітніх оборонців української державності – військовослужбовців, що загинули, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України під час бойових дій в антитерористичній операції.

Іван Мунтян також поклав квіти до пам’ятника співця та провісника української незалежності – Тасара Григоровича Шевченка, а опісля – помолився разом з учасниками урочистого зібрання за відновлення миру на всій території нашої Батьківщини, за наших доблесних захисників, за процвітання та добробут України та українського народу.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua