Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Патріотична робота >  Іван Мунтян: Серед сьогоднішніх захисників України чимало учасників війни в Афганістані, їхніх дітей та онуків

Прес-центр

Новини

02.06.2018 15:37

Іван Мунтян: Серед сьогоднішніх захисників України чимало учасників війни в Афганістані, їхніх дітей та онуків |  Патріотична робота

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив керівник представницької влади краю Іван Мунтян, у своєму вітальному слові до організаторів, учасників та переможців фінального етапу обласного фестивалю-конкурсу патріотичної та авторської пісні «Молодь за мир», організованого за сприяння Чернівецької обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, який відбувся сьогодні, 2 червня, у приміщенні Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка.

«Патріотична авторська пісня сьогодні як ніколи актуальна, адже на Сході України знову точиться війна – нехай неоголошена, але не менш жорстока, аніж Афганська. Й задля піднесення бойового духу на передовій поряд з українськими повстанськими піснями хлопці часто співають афганські. І це не випадково, адже серед сьогоднішніх захисників України чимало учасників війни в Афганістані, їхніх дітей та онуків. Дякую усім воїнам-афганцям за те, що передали свій досвід теперішньому поколінню захисників України й за їх внесок у спільну справу національно-патріотичного виховання нашої молоді», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак голова Чернівецької обласної ради вручив гран-прі фестивалю Кароліні Русу з Новоселицького району. Також за активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, створення та становлення Чернівецької обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Іван Мунтян нагородив Почесною відзнакою обласної ради «За заслуги перед Буковиною» учасника бойових дій в Афганістані та депутата крайового парламенту Буковини V і VI скликань Георгія Козьму.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua