Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  У столиці Буковини розпочався дводенний фестиваль на підтримку сімейних цінностей

Прес-центр

Новини

27.05.2018 16:51

У столиці Буковини розпочався дводенний фестиваль на підтримку сімейних цінностей |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 27 травня, у середмісті Чернівців відбулося урочисте відкриття дводенного фестивалю «Щаслива родина», який зібрав прихильників традиційних сімейних цінностей з усієї Буковини. Привітав організаторів, гостей та учасників фестивалю голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Міцна повноцінна родина та християнська мораль – це надійний фундамент будь-якої держави. Саме тому кожен із нас свято береже сім’ю та сімейні цінності, намагається зробити життя рідних та близьких нам людей щасливим, безпечним та комфортним. Влада та громада краю підтримують позицію, спрямовану на захист інституту сім’ї та збереження християнських цінностей і чеснот. Підтвердження цьому є відповідне звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, прийняте на позачерговій сесії крайового парламенту Буковини 23 травня. У цьому зверненні народні обранці попросили вище керівництво нашої держави зберегти чинну редакцію статті 51 Конституції України, в якій йдеться про те, що шлюб ґрунтується на вільній згоді чоловіка та жінки. Впевнений, що спільними зусиллями ми попередимо моральний занепад суспільства та збережемо традиційні сімейні цінності», – наголосив посадовець.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua