Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Народні обранці Буковини стали на захист сімейних цінностей

Прес-центр

Новини

24.05.2018 09:26

Народні обранці Буковини стали на захист сімейних цінностей |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Депутати Чернівецької обласної ради на пленарному засіданні 22-ї позачергової сесії ухвалили звернення до Верховної Ради України щодо прийняття в цілому проекту виборчого кодексу (законопроект №3112-1) та запровадження пропорційної виборчої системи з відкритими регіональними списками. На думку народних обранців, прийняття цього законопроекту дасть можливість виборцям обирати не лише партію, а й конкретних кандидатів у цій партії, що дозволить сформувати список із числа осіб, які користуються довірою.

Депутатський корпус також підтримав ініційоване депутатом Валерієм Грижуком звернення до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо захисту інституції сім’ї в Україні. Таким чином депутати висловили занепокоєння з приводу невизначеності державної стратегії розвитку та підтримки сім’ї, яка повинна базуватися на традиційних для України християнських цінностях та розумінні сім’ї як законного союзу чоловіка та жінки, які  народжують і виховують дітей. З метою захисту і розвитку сім’ї депутати попросили зупинити процес внесення змін до Конституції України та інших нормативно-правових актів в частині викривлення дефініцій сім’ї, шлюбу, материнства та дитинства, заборонити пропаганду різних видів девіантної статевої поведінки тощо.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua