Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  У столиці Буковини вшанували учасників Другої світової війни

Прес-центр

Новини

09.05.2018 14:29

У столиці Буковини вшанували учасників Другої світової війни |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

Участь у вшануванні учасників Другої світової війни, які віддали свої життя та здоров’я у боротьбі з нацизмом, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян разом із представниками влади, духовенства та громади краю сьогодні, 9 травня.

«Нині можна скільки завгодно сперечатися щодо причин Другої світової війни, втім, її результат залишиться незмінним: нацизм, що загрожував усьому людству, був зупинений коаліцією народів-переможців. Внесок українського народу у цю перемогу є чи не найбільшим, адже наша Батьківщина заплатила мільйонами людських життів та незліченними матеріальними збитками. Нині учасники цієї війни, які живуть у країнах Європи, а в роки війни боролися з нацизмом під різними прапорами, уже давно подали одне одному руки на знак примирення та порозуміння. Вважаю, що зараз настав час зробити це і в Україні. Адже наша сила – тільки в єдності. Дякую усім оборонцям рідної землі за мирне небо над головою, за можливість спокійно жити, працювати та виховувати дітей, за те, що передали естафету захисту Батьківщини учасникам бойових дій на Сході України, які нині стримують там російську військову агресію», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистого зібрання.

Відтак, керівник представницької влади краю відвідав та привітав зі святом шістьох ветеранів Другої світової війни – Олександру Дудченко, Ганну Тенькову, Федора Стоянчука, Василя Леуситяна, Марію Шолду та Віру Кононову, які нині перебувають у Чернівецькому геріатричному пансіонаті. Іван Мунтян побажав ветеранам міцного здоров’я, Божої ласки, уваги та дбайливого ставлення з боку персоналу геріатричного пансіонату.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua