Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  З нагоди столітнього ювілею прикордонної варти України

Прес-центр

Новини

03.05.2018 14:29

З нагоди столітнього ювілею прикордонної варти України |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив з вітальним словом на врочистому дійстві з нагоди сотої річниці створення окремого корпусу кордонної охорони України та відкриття пам’ятника героям-вартовим українських кордонів усіх поколінь, яке відбулось сьогодні, 3 травня 2018 року, у Чернівецькому прикордонному загоні. Користуючись урочистою нагодою, високопосадовець також привітав усіх присутніх з Днем прикордонника який, відповідно до нещодавнього рішення Президента України, відтепер щороку відзначатиметься 30 квітня.

«Українські прикордонники як сто років тому, так і в наші дні переконливо доводять українському народу та цілому світу, що державний кордон України – в надійних руках!», - наголосив у своєму виступі Голова Чернівецької обласної ради.

«Нині наші краяни за правом пишаються мужністю воїнів Чернівецького прикордонного загону, які з честю виконують завдання командування на Сході Україні, де триває збройна боротьба з російськими окупантами» - підкреслив Іван Мунтян. Він закликав нинішній особовий склад Чернівецького прикордонного загону бути гідними своїх славних попередників, які 100 років тому стали на захист кордонів молодої Української Держави, та високо тримати бойове знамено української прикордонної варти.

Голова крайового парламенту разом з присутніми на урочистостях керівниками обласної та міської влад, начальниками силових структур та правоохоронних органів краю, ветеранами прикордонної служби України вшанував хвилиною скорботного мовчання світлу пам’ять загиблих героїв – вартових рубежів Української держави, поклав квіти до пам’ятника українським прикордонникам усіх поколінь, вручив кращим воякам Чернівецького прикордонного загону почесні відзнаки обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua