Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Чергове засідання Ради Єврорегіону «Верхній Прут» відбулось на Буковині

Прес-центр

Новини

27.04.2018 21:17

Чергове засідання Ради Єврорегіону «Верхній Прут» відбулось на Буковині |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив з вітальним словом на черговому засіданні Ради Єврорегіону «Верхній Прут», яке відбулось 27 квітня у ТРГК «Сонячна долина», що на Новоселиччині. Голова Чернівецької обласної ради тепло привітав учасників зібрання від імені депутатського корпусу крайового парламенту та від себе особисто.

          Високопосадовець підкреслив, що одним з головних завдань цього транскордонного міжрегіонального проекту, створеного у вересні 2000-го року, було визначення та розвязання найбільш актуальних для регіонів - учасників проекту проблем.

          «Майже вісімнадцять років тому, коли проект лише розпочинався, я очолив одну із його робочих груп, адже працював тоді заступником голови облради», - зауважив Іван Мунтян. «Задуми були великі, а початок проекту -  досить потужним. На превеликий жаль, далеко не всі наші сподівання наразі здійснилися», - наголосив він.

          «Особисто я хотів би бачити Єврорегіон «Верхній Прут» інструментом просування усіх тих проектів, які були розпочаті раніше – не тільки в його рамках, але й поза їх межами. Тих, зокрема, що стосуються розвитку транскордонного співробітництва (наприклад, відкриття міжнародних пунктів пропуску на кордоні або створення трансконтинентального транспортного коридору від Чорного до Балтійського моря через території Румунії, України та Польщі», - так окреслив Іван Мунтян свій погляд на цілі діяльності Єврорегіону «Верхній Прут».  Він висловив задоволення з приводу солідарної позиції свого колеги - Голови Сучавської повітової ради пана Георге Флутура, адже проект автобану «Бухарест – Сучава», що має стати складовою частиною трансконтинентального шляхопроводу, вже затверджений, розпочато роботи щодо його реалізації.

          «Чернівецька обласна рада та Сучавська повітова рада спрямували відповідне звернення до керівних органів Європейського Союзу та урядів своїх країн з пропозицією підтримати цей перспективний проект. Якби такий крок був би підтриманий іншими учасниками Єврорегіону, сподівання на його успішне втілення могли б бути виправдані», - резюмував Іван Мунтян.

          «Гадаю, наше завдання, як учасників єврорегіону, – знаходити якнайширші можливості, програми, проекти, які би поліпшували рівень життя наших громадян. Чи не найголовнішим серед них наразі  є розвиток інфраструктури. Сподіваюся, що сьогоднішня та наступні зустрічі дадуть поштовх і пробудять нагальні ініціативи щодо саме такої співпраці», - наголосив очільник Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua