Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Задля збереження життя, здоров’я та працездатності жителів краю

Прес-центр

Новини

26.04.2018 09:46

Задля збереження життя, здоров’я та працездатності жителів краю |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян відвідав  обласну комунальну медичну установу «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний диспансер». Він тепло привітав  головного лікаря обласного кардіодиспансеру Ірину Маковійчук з нагоди продовження контракту. «Відрадно, що складний організм медичного закладу такого рівня розвиватиметься під керівництвом досвідченого і авторитетного лідера», - наголосив Іван Мунтян у своєму вітальному слові.

 Голова Чернівецької обласної ради ознайомився з роботою комунального медичного закладу, з умовами утримання та лікування пацієнтів, оглянув відремонтовані минулого року лікарняні приміщення.

Наразі розпочато реконструкцію приміщень, призначених для встановлення нещодавно придбаного за бюджетні кошти новітнього ангіографа, яка має завершитися до липня поточного року. На ці заходи обласною радою виділено 3 мільйони гривень бюджетних асигнувань.

Під час зустрічі з трудовим колективом  цієї шанованої мешканцями області медичної лікувально-профілактичної  установи Іван Мунтян висловив щиру подяку її керівникам та співробітникам за самовіддану, висококваліфіковану працю.

«Вірю, що колектив обласного кардіологічного диспансеру і надалі залишиться на передових позиціях у системі охорони здоровя населення області. В такому разі лікарі-кардіологи Буковини завжди матимуть підтримку депутатського корпусу обласної ради, адже збереження здоров’я наших краян – це наш спільний обов’язок», -   підсумував Іван Мунтян. 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua