Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  З нагоди 32-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС

Прес-центр

Новини

25.04.2018 18:27

З нагоди 32-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян зустрівся з керівниками та активістами обласних організацій ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

«Наш український народ разом з усім цивілізованим людством відзначає тридцять другі роковини сумнозвісної Чорнобильської трагедії. Масштаби тієї катастрофи, її згубні наслідки й дотепер вражають людську уяву. Важко було б навіть передбачити можливий розвиток подій, якби не ви, ваші побратими та посестри, які собою заслонили нашу планету від глобальною ядерної загрози», - наголосив у своєму виступі Голова Чернівецької обласної ради.

Іван Мунтян щиро подякував керівникам та активістам  громадських організацій чорнобильців Буковини за небайдужу, принципову громадянську позицію та щире прагнення захистити своїх спілчан та їхні родини від труднощів та негараздів сьогодення.

«Спасибі вам за розуміння та довготерпіння, за дієву допомогу та відчутну підтримку у справі забезпечення стабільної життєдіяльності сіл, селищ та міст Буковинського краю», - наголосив у своєму вітальному слові очільник крайового парламенту.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua