Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.04.2018 17:23
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора Чорторийського психоневрологічного будинку-інтернату

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  АНОНС >  Відбудеться фахова майстерня з питань децентралізації влади

Прес-центр

Новини

04.04.2018 14:12

Відбудеться фахова майстерня з питань децентралізації влади |  АНОНС

Тема новини: Назва теми

24 квітня 2018 року в рамках проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який впроваджується Асоціацією міст України разом з Українською асоціацією районних та обласних рад, в приміщенні Чернівецької обласної ради відбудеться фахова майстерня для представників органів місцевого самоврядування на тему «Децентралізація як основа для формування ефективної системи організації влади». Програма навчань передбачає обговорення проблемних питань та шляхів їх вирішення.

Фахова майстерня проходитиме в інтерактивній формі. Після презентованої теми учасники матимуть можливість поставити запитання модератору та обмінятися думками.

Зареєструватись на навчання можна за телефоном: (044) 484-05-66 або електронною поштою: uaror@ukr.net. Під час реєстрації потрібно вказати прізвище, ім’я, по батькові, орган місцевого самоврядування, посаду та контактний телефон.

 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua